Nyomtatás Küldés e-mailben Gyorshír szolgáltatás Küldés e-mailben
 

Itt ideális dolgozni: íme az év irodája

Az iGO Navigáció fejlesztőjeként ismert NNG Kft. új székháza „Az Év Irodája 2012” elismerést kapta az iroda.hu szervezésében megrendezett díjátadó ünnepségen. A közel egy évtized alatt a navigációs szektor meghatározó szereplőjévé fejlődő NNG 2012 októberében költözött a mintegy 400 munkatársának inspiráló munkakörnyezetet kínáló óbudai épületegyüttesbe.

Hírlevél feliratkozás
Értesülni szeretnék az irodavezetéssel kapcsolatos hírekről!

A globálisan egyre nagyobb piacot kiszolgáló NNG korábbi irodáit kinőve tavaly év végén költözött a Budapest III. kerületében található irodaházba. A munkatársak bevonásával terveztetett kétszer négyszintes székhely funkcionálisan és ergonómiailag is a legmegfelelőbb munkakörnyezetet adja az ország legjobb programozóinak és fejlesztőinek. Az impozáns központ ötvözi a nemzetközi autóipari vállalatvezetők fogadására alkalmas tér szerepét az élhető és barátságos munkahellyel.

Az Év Irodája címére 2012-ben huszonkét cég pályázott. A közönségszavazás alapján az NNG irodája végzett az első helyen, a szakmai zsűri előtt hasonlóan eredményesen szerepelt a vállalat. A díj odaítélése során a zsűri az irodák ergonómiai kialakítását, a térszervezést, a designt és az alkalmazott kreatív megoldásokat is értékelte.

"Erős verseny folyik a piacon a legjobb programozókért, ezért arra törekedtünk, hogy jelenlegi és új kollégáink a lehető legideálisabb körülmények között dolgozzanak, és jól érezzék magukat új munkakörnyezetükben. A székház kialakításában és tervezésében részt vállaló kollégák ötleteivel vált ez az épület igazán a miénkké" - mondta Balogh Péter, az NNG Kft. vezérigazgatója.

A teljes cikket elolvashatja a jobline.hu oldalán:Itt ideális dolgozni: íme az év irodája


Vitafórum