Nyomtatás Küldés e-mailben Gyorshír szolgáltatás Küldés e-mailben
 

Tájékoztatás

2015.11.16, Forrás: Saját forrás

Kedves Olvasónk!

Hírlevél feliratkozás
Értesülni szeretnék a cégvezetéssel kapcsolatos hírekről!

A www.ugyvezeto.hu weboldal tartalmát jelenleg nem frissítjük. Amennyiben "Ellenőrzések" kategóriában szeretne tájékozódni, tekintse meg www.adoforum.hu oldalunkat, ahol szintén ingyenes cikkeket olvashat. Ha további hasznos szolgáltatásokat szeretne igénybe venni az ingyenes tartalom mellé, ajánlatunkat a www.adoforum.hu/100/11/rendeles/ linken tudja megtekinteni.

"HR és munkaügy" kategóriában a www.kalkulator.hu portálunkon tekinthet meg ingyenes cikkeket. Amennyiben bővített tartalommal szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, látogasson el www.kalkulator.hu/100/11/rendeles/ linkünkre, ahol további információkat tudhat meg arról.

Műszaki téma iránt érdeklődő Olvasóink figyelmébe szeretnénk ajánlani a nemrégiben megújult www.muszakiforum.hu weboldalunkat, mely szintén sok ingyenes cikkel várja Olvasóit, sőt ahhoz kapcsolódóan alakítottuk ki Műszaki Fórum Szakmai Tudásbázis termékünket, mely folyamatos bővítés alatt áll. Részleteket arról a www.muszakiforum.hu/100/11/rendeles/ linken talál.

Webshopunk továbbra is a www.dashofer.hu oldalon érhető el, ahol professzionális képzéseket és folyamatosan frissülő termékeket kínálunk.

Üdvözlettel:

Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft.
W: www.dashofer.hu
T: 06 (1) 428 3800
E: info@dashofer.hu


Vitafórum