Nyomtatás Küldés e-mailben Gyorshír szolgáltatás Küldés e-mailben
 

Egyedülálló továbbképzési programot indít a LIDL

2014.11.21

A Lidl egy egyedülálló, nemzetközi szinten már sikeres továbbképzési programot indít az áruházvezetők számára, ezáltal támogatva egy magasan kvalifikált vezetői réteg létrehozását. A cél, hogy a munkatársak kiváló szakmai tudása mellett a vezetői kompetenciáikat is fejlesszék, a személyes fejlődéssel pedig hatékonyabbá, egyszerűbbé és élvezetesebbé váljon a mindennapi munkavégzés, valamint a vásárlók még színvonalasabb kiszolgálást kapjanak.

Hírlevél feliratkozás
Értesülni szeretnék a cégvezetéssel kapcsolatos hírekről!

A TOP Vezetői Továbbképzési Programot a Lidl Magyarország egy nemzetközi tematikára és tapasztalatokra alapozva, a hazai sajátosságoknak megfelelően alakította ki. Az elmúlt évek során számos új áruház nyílt, folyamatosan emelkedett a vásárlószám, és dolgozók száma is jelentősen növekedett, ezzel együtt pedig megváltoztak az elvárások a céggel és a munkavállalókkal szemben egyaránt.

A Lidl felismerve a változásokat már korábban is több kezdeményezést indított,annak érdekében, hogy egy magasan kvalifikált vezető réteg jöjjön létre.A mostani program azonban egy teljesen átfogó, a vállalat történetének legnagyobb személyzeti fejlesztési projektje, amelynek következtében felkészítik a boltvezetőket a megváltozó munkaköri feladatokra. A cél, hogy az áruházvezetők felügyeljék, támogassák a munkafolyamatokat és az üzlet működését, illetve motiválják a munkatársakat a sikeres, hatékony kiszolgálás érdekében.

Az áruházvezetők a jövő év elején egy négy pillérből álló állapotfelmérésen vesznek részt és a feladatokkal többek között problémamegoldó képességeiket, kommunikációs készségeiket, motivációs és a munkaszervezési képességeiket térképezik fel. A fejlesztendő kompetenciák megismerését követően az oktatási vezetők egy személyre szabott fejlesztési tervet készítenek mindenkinek.

A tavasszal induló fejlesztési rendszer várhatóan 9 hónapig tart majd, egy-egy személy pedig több képzési modulon is részt vehet, amelyet ismét egy értékelés követ. A LIDL az áruházvezetők számára az új kihívások mellé új juttatási csomagot biztosít, melynek részét képezi a céges gépjármű is.

Kapcsolódó termékeink:

AdóFórum Szakmai Tudásbázis

Szabályzatok Komplex Gyűjteménye

VideoCampus Szakmai Tudásbázis

Kalkulátor Szakmai Tudásbázis

A támogatások számviteli elszámolása

Saját tőkét érintő számviteli szabályok és gyakorlati alkalmazásuk

A beszámoló pénzneme, könyvvezetés USA dollárban


Vitafórum